Stucwerken

Een huis, kantoor, winkel, school of bedrijfspand is pas af wanneer het stucwerk goed verzorgd is. Doordat Edwin Schilder van Gebr. Schilder Stucadoors Nederlands kampioen stucadoren is geweest liften wij de uitstraling van ieder gebouw met uitmuntende stucwerken gegarandeerd naar topniveau. Gebr. Schilder Stucadoors verzorgt uw stucwerken door heel Noord-Holland.

Mondiale kwaliteit
Gebr. Schilder Stucadoors leveren stucwerk dat tot het beste ter wereld behoort. Wij rijden naar de meest uiteenlopende opdrachten voor u in Noord-Holland: particulier of bedrijfsmatig. U zult versteld staan van het kwaliteitsverschil van onze stucwerken met de grauwe middelmaat. De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucwerken. Wij zijn in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en confirmeren ons naar hun Algemene Voorwaarden.

Volledige Garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al ons stucwerken. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner voor al uw stucwerken zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Secuur
Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in superieur stucwerken, unieke service en scherpe prijzen? Neem dan nu contact met ons op via mail of telefoon: 06-53491823 (Jack Schilder) of 0620018414 (Edwin Schilder).