Cementgebonden stucwerk

Een pleister die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint is het cementgebonden stucwerk. Vooral als ondergrond voor tegelwerk is cementgebonden stucwerk zeer geschikt. Gebroeders Schilder stucadoors werkt doorgaans met cementgebonden pleister van Knauf, omdat we daarbij kunnen rekenen op een hoogwaardige en constante kwaliteit.

Voordelen & Begeleiding
Cementgebonden stucwerk kent aardig wat voordelen: het is waterafstotend, onderhoudsarm, hecht uitstekend en heeft een lange levensduur. Cementgebonden stucwerk is daarom de ideale oplossing voor situaties waarbij vocht een rol speelt. Ook zijn er meerdere structuren en kleuren mogelijk waardoor fraaie visuele effecten kunnen worden bereikt.  Bij ieder project met cementgebonden stucwerk begeleiden we u van A tot Z, vanaf het eerste contact tot aan de nazorg.

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.