Stappenplan

1 Afspraak en offerte

Om een goed beeld te krijgen van de te verrichten werkzaamheden komt Edwin of Jack Schilder bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. Zij stellen hun ervaring en vakmanschap hierbij graag tot uw beschikking. Wanneer er een duidelijk beeld is van ‘de klus’ ontvangt u binnen een paar dagen een duidelijke en heldere offerte, waarin geen ruimte is voor ‘kleine lettertjes‘. Voor het maken van een afspraak kunt u gebruik maken van het contactformulier.

2 Planning

Gebroeders Schilder Stucadoors werken altijd op tijd en volgens afspraak. Werkzaamheden worden vaak kort op elkaar aangesloten en daarom is het van belang dat u precies weet wanneer zij langskomen, wat wanneer gedaan wordt en wanneer de werkzaamheden worden afgerond. Wanneer u akkoord gaat met de offerte en de planning kunnen zij voor u aan de slag

3 Aan de slag

Wanneer het kostenplaatje is doorgesproken, kunnen de professionals voor u aan de slag. Vriendelijke mensen die zichtbaar plezier hebben in hun werk. Zij zijn u zo min mogelijk tot last en gaat met respect om met de klant en hun inboedel. Uw vloeren, meubels etc. worden (indien noodzakelijk) zorgvuldig afgedekt en afgeplakt. De kwaliteit van het geleverde werk zal u aangenaam verrassen

4 Oplevering

Wanneer alle geplande werkzaamheden klaar zijn, verrichten de mensen van Gebroeders Schilder samen met u een grondige eindcontrole. Alles wordt netjes opgeruimd en u ontvangt tips en adviezen hoe u het beste met de door Gebroeders Schilder bewerkte ruimten kunt omgaan.

5 Nazorg en facturering

Gebroeders Schilder heeft een uitstekende reputatie en wil dit graag zou houden. Mocht er, ondanks de goede zorgen, toch nog iets zijn waar u niet tevreden over bent of waar u vragen over heeft, dan zijn zij snel ter plaatse om een en ander voor u op te lossen. Gebroeders Schilder is aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA als garantie voor een goede nazorg. Gebroeders Schilder betaalt u pas nadat het werk is gedaan. U hoeft geen aanbetaling te doen en ontvangt pas een factuur na afloop.

Interesse?

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op