Pleisterwerk

Vrijblijvende offerte

Pleisterwerk laten aanbrengen? Dan bent u aan het juiste adres. Het is de ideale oplossing voor een mooie afwerking voor uw wanden. Pleisterwerk is namelijk een manier om wanden en plafonds mooi glad te maken. Het voordeel van glad pleisterwerk is dat het eindresultaat verder niet hoeft afgewerkt te worden. De gladde muren creëren veel ruimte en rust. Wanneer u wel wenst het stucwerk verder af te werken is pleisterwerk ook hiervoor de beste ondergrond.

pleisterwerk

Wat is pleisterwerk?

Pleisteren is een andere naam voor glad stucwerk. Tijdens het pleisteren van wanden of plafonds word er als toplaag een dun ‘papje’ op de muur of plafond aangebracht. Dit in combinatie met wat water zorgt ervoor dat u wanden of plafonds een gladde uitstraling krijgt. Door de strakke uitstraling is het ideaal om deze manier van wand- of plafondafwerking toe te passen op verschillende plekken in het huis.

Verschillend afwerkingsmogelijkheden

Pleisterwerk is op veel plaatsen in het huis of kantoor aan te brengen. Ook is het mogelijk om met dit stucwerk stijlvolle effecten te bereiken. Mede door de diversiteit aan kleur en stijl kunnen wij voor iedere woning of bedrijfspand een passende uitstraling creëren. Wij leggen u graag uit wat er bij Schilder Stucadoors mogelijk is.

Pleisterwerk badkamer

Door de strakke uitstraling is het mogelijk het eindresultaat te laten zoals het is. Het geeft rust en ruimte en dat is ideaal voor plekken als de badkamer. Door de strakke ondergrond is het ook mogelijk deze meteen of later af te werken met tegels.

Pleisterwerk plafond

Ook voor plafonds in uw woning of kantoor is pleisterwerk ideaal. Zoals eerder gezegd geeft het een uitstraling van rust en ruimte. Dit is belangrijk in woon- en werkomgeving. Ook kunt u er weer voor kiezen om de plafonds verder af te werken met verschillende soorten stuc- of schilderwerk.

Pleisterwerk herstellen?

Wilt u het pleisterwerk repareren? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze manier van wandafwerking is gemakkelijk te repareren zonder al te veel kosten.

Offerte aanvragen voor pleisterwerk

De kosten voor het aanbrengen van pleisterwerk kunnen wij natuurlijk nooit exact voor u van tevoren vaststellen. Elk huis of kantoor is verschillend en maakt het daarom lastig. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de werkzaamheden en de kosten hiervan is het verstandig om even een offerte aan te vragen via ons contactformulier. Dan kunnen wij contact met u opnemen, zodat, wij een zo goed mogelijk beeld krijgen. Naast een perfect eindresultaat in pleisterwerk staan we ook voor een nette werkwijze. Of u nu particulier of zakelijke klant bent, we zijn gewend rekening te houden met uw woonsituatie of werkomgeving. Onze werkzaamheden zijn erop gericht de overlast te minimaliseren en de tijdspanne zo kort mogelijk te houden. Uw ruimte is binnen het kortst mogelijk tijdbestek weer beschikbaar en voorzien van een prachtig eindresultaat.