Kalkverf

Vrijblijvende offerte

Kalkverf laten aanbrengen in uw woning? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Naast het aanbrengen van alle soorten stucwerk zijn wij ook specialist in het aanbrengen van kalkverf. Neem dan ook vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Wat is kalkverf?

Kalkverf is een milieuvriendelijk product wat duidelijk opvalt door zijn bijzondere effect. Het is samengesteld uit kalk en water. Dit effect geeft een unieke uitstraling aan uw woon- of werkomgeving. Kalkverf is als het ware een matte decoratieve soort muurverf. Door dat kalkverf goed ademt, wordt het vaak gebruikt op wanden. Zowel binnen als buiten. Doordat het ademt, is het ook nog eens schimmelwerend. Zo bent u er van verzekerd dat het kalkverf niet snel vervangen hoeft te worden. Wanneer kalkverf droogt, ontstaat er een lichte vleug. Deze ‘vleug’ geeft de uitstraling van een authentieke kalkmuur.

Voordelen van kalkverf

  • Milieuvriendelijk
  • Brandvertragend
  • Het materiaal is ademend
  • Voor alle wanden mogelijk
  • Binnen & buiten aan te brengen

Kalkverf kleuren

Het aanbrengen van kalkfverf is in verschillende kleuren mogelijk. De grote mogelijkheid in kleuren maakt het makkelijk om deze te combineren in uw woning. Bijvoorbeeld in de keuken of woonkamer. Wanneer u uw huidige woning een frisse kleur wilt geven hoeft u dus geen rekening te houden met de kleur van uw inboedel. Alle kleuren zijn mogelijk.

kalkverf kleuren

Volledige garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden

Kalkfverf laten aanbrengen door een specialist

Omdat het aanbrengen van kalkverf een speciale techniek vereist, kunt u het aanbrengen ervan het beste overlaten aan de specialist. Wij van Schilder Stucadoors zijn winnaar van het NK Stukadoren. Wij weten als geen ander welke aandacht het aanbrengen van kalkfverf nodig heeft. Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.