Restauratie stucadoor

Vrijblijvende offerte

Restauratie stucadoor nodig? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Al jarenlang zijn wij een vakbekwaam bedrijf en gespecialiseerd in stucwerk reparatie. Dagelijks voeren wij diverse projecten uit voor zakelijke klanten en particulieren. Ook zijn wij bekroond met de titel ”Nederlands kampioen stukadoren”. Wilt u een prijs op maat voor de beste restauratie stucadoor van Nederland. Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan.

Restauratie werkzaamheden

Bij Schilder Stucadoors staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Om al onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, voeren wij op dagelijkse basis onderstaande werkzaamheden uit:

  • Plafond reparatie
  • Pleisterwerk repareren
  • Spachtelputz repareren
  • Spackspuitwerk repareren

Waarom Schilder Stucadoors?

Bij Schilder Stucadoors hebben we altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde ons zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stucadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Dus bent u op zoek naar een restauratie stucadoor dan kiest u voor Schilder Stucadoors, want bij ons heeft u dus altijd de beste kwaliteit.

Wat kost een restauratie stucadoor?

De kosten voor het restaureren van stucwerk verschillen uiteraard per project. Dit hangt natuurlijk o.a. af van het soort stucwerk dat gebruikt moet worden en het aantal vierkante meters. Aan de hand van deze informatie kunnen wij gerichter een prijs maken. Wilt u een prijs op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Gratis offerte

Wilt u direct een vrijblijvende ontvangen van een vakbekwame restauratie stukadoor? Neem dan u contact met ons op! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u op met een offerte op maat.