Stukadoor Purmerend

Vrijblijvende offerte

Stukadoor in Purmerend nodig? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een vakkundig én erkend stukadoorsbedrijf. Wij voeren dagelijks verschillende diensten uit van spackspuitwerk tot stucwerk reparatie. Vraag vrijblijvend eens een offerte op voor uw wensen. Of bekijk eerst al onze diensten en projecten.

Waarom Schilder Stucadoors?

Bij Schilder Stucadoors hebben we altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde ons zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Bij ons heeft u dus altijd de beste kwaliteit.

stukadoor purmerend

Volledige garantie op uw stucwerk

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten die wij aanbieden. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Wat kost een stukadoor in Purmerend?

De kosten om stucwerk te laten aanbrengen in Purmerend zijn per project verschillend. Elk project is namelijk uniek. Wilt u alleen een wand laten stukadoren? Of de hele woonkamer? Of de gehele woning? Dit zijn allemaal factoren die meespelen in het bepalen van de totaalprijs. Voor een kostenplaatje op maat kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en wensen, zodat wij gericht een prijs kunnen maken.

BTW voordeel

Wist u dat u gebruik kunt maken van een BTW voordeel op stucwerk? Bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar geldt een tarief van 9% op het stucwerk. Maak snel gebruik van dit voordeel en maak snel een afspraak met ons voor een stukadoor in Purmerend!

Stukadoor Purmerend: vrijblijvende offerte

Wilt u direct een gratis offerte ontvangen voor een stukadoor in Purmerend? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.