Spachtelputz

Vrijblijvende offerte

Spachtelputz is een sierpleister soort. De samenstelling is kunsthars gebonden en is voor zowel wanden als plafonds ideaal om te gebruiken. In de spachtelputz zitten kleine steenkorrels verwerkt. Deze korrels zorgen voor het bekende korrelstructuur. De korrelgrootte kunt u zelf bepalen. Hierdoor heeft u zelf de keuze in hand of het een fijne structuur moet zijn of misschien een grove variant. De keuze voor de korrelgrootte varieert tussen de 0,5 tot 4 millimeter. Door al deze mogelijkheden behoort spachtelputz tot een gewilde vorm van sierpleister. Ook brengt spachtelputz veel voordelen met zich mee.

Spachtelputz voordelen

  • In alle kleuren mogelijk die u wenst
  • Geschikt voor binnen- en buitenmuren
  • Betaalbaar en lange levensduur
  • Scheurt niet snel

spachtelputz

Spachtelputz prijzen

De exacte prijs is vooraf natuurlijk nooit eenvoudig vast te leggen van tevoren. Daarom gebruiken we de volgende prijzen als richtlijnen voor u.

  • Spachtelputz – Gemiddelde prijzen per m2
  • Plafond – €15-€23
  • Wanden – €12-€18

Spachtelputz kleuren

Een ander voordeel is dat het in vrijwel alle kleuren is aan te brengen. Wilt u alle wanden standaard wit hebben? Of 1 wand in een andere kleur? Dan is dit allemaal mogelijk bij ons.

Onderhoud

Zijn er per ongeluk vlekken op uw muren gekomen? Dan is er geen rede tot paniek. Spachtelputz is heel makkelijk schoon te maken met een borstel en lauw water. Spachtelputz zorgt er dus voor dat uw muren en plafonds er tientallen jaren netjes uit zullen blijven zien!

Ons Stukadoors-team

Inmiddels werken er vijf mensen bij het bedrijf, die allen dezelfde passie hebben voor het vak en streven naar een zo mooi mogelijk eindresultaat. Naast het stukadoren zijn zij ook gespecialiseerd in spackspuitwerk en sierpleisterwerk. Als extra garantie voor een perfecte service en een optimale garantie is het bedrijf aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Neem contact met ons op

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.