Stukadoor Amstelveen

Vrijblijvende offerte

Stucadoor in Amstelveen? Dan bent u hier op de juist plaats, want Gebr. Schilder Stucadoors is Nederlands Kampioen Stucadoren geweest. Ons stucadoorsbedrijf voert al jaren werkzaamheden in en rondom de gemeente Alkmaar. Wij tillen de uitstraling van ieder gebouw gegarandeerd naar hoge klasse. De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucwerk. Daarbij hanteren wij ook nog eens vriendelijke prijzen!

stucadoor amstelveen

Mondiale kwaliteit

Particulier of bedrijfsmatig, wij zijn uw stucadoor in Amstelveen. U zult versteld staan van het kwaliteitsverschil van ons stucwerk met de grauwe middelmaat. Wij zijn in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren ons naar hun Algemene Voorwaarden.

Volledige garantie op uw stucwerk

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten die wij aanbieden. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Groot netwerk in Amstelveen

Ons vakwerk geniet landelijke bekendheid. We kennen een lange lijst aan tevreden klanten; van particulieren tot bouwbedrijven, van verenigingen tot zorginstellingen en van gemeentes tot multinationals. Laat het aanbrengen van uw stucwerk, kalkverf of pleisterwerk etc. daarom over aan Schilder Stucadoors en u zult de garantie hebben voor een lang levensduur van het stucwerk. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Neem contact met ons op

Zoekt u de beste stukadoor van Nederland? Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in superieur stucwerk en unieke service? Dan is Gebr. Schilder uw stukadoor in Amstelveen. Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.