Stukadoor Hoorn

Vrijblijvende offerte

Stukadoor in Hoorn nodig? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een vakkunding- én erkend stukadoorsbedrijf. Wij voeren dagelijksverschillende diensten uit van spackspuitwerk tot stucwerk reparatie. Vraag vrijblijvend eens een offerte op voor uw wensen. Of bekijk eerst al onze diensten en projecten.

Een greep uit onze diensten

  • Pleisterwerk
  • Spackspuitwerk
  • Speciaal stucwerk
  • Stucwerk reparatie

stukadoor hoorn

Waarom Schilder Stucadoors?

Bij Schilder Stucadoors hebben we altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde ons zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stucadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Dus bent u op zoek naar een stukadoor in Hoorn dan kiest u voor Schilder Stucadoors, want bij ons heeft u dus altijd de beste kwaliteit.

Wat kost een stukadoor in Hoorn?

De kosten om stucwerk te laten aanbrengen in Hoorn zijn per project verschillend. Elk project is namelijk uniek. Wilt u alleen een wand laten stukadoren? Of de hele woonkamer? Of de gehele woning? Dit zijn allemaal factoren die meespelen in het bepalen van de totaalprijs. Voor een kostenplaatje op maat kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en wensen, zodat wij gericht een prijs kunnen maken.

Stukadoor Hoorn: direct contact

Wilt u direct vrijblijvend met ons in contact komen om de voorwaarden eens door te nemen? Neem dan contact op via info@schilderstucadoors.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.