Wandafwerking

Vrijblijvende offerte

Op zoek naar de beste keuze voor wandafwerking? Dan ben u bij Schilder Stucadoors uit Volendam aan het juiste adres. Dagelijks brengen wij diverse soorten wandafwerking mogelijkheden aan bij woningen en kantoren. Op deze pagina vind u alle informatie over alle wandafwerking toepassingen.

Welke wandafwerking is voor mijn woning het beste?

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste soort wandafwerking hebben wij hieronder voor u uitgelicht welke mogelijkheden er bij Schilder Stucadoors zijn. Meer informatie vind u op de desbetreffende pagina.

Spachtelputz

Spachtelputz is ideaal om op wanden aan te brengen. In spachtelputz zitten kleine steenkorrels die zorgen voor het korrelstructuur wat u wellicht al kent. Ook is het in diverse kleuren aan te brengen.

Spackspuitwerk

Ook spackspuitwerk wordt veel aangebracht in woningen. Vooral in nieuwbouw woningen. Dit komt omdat, de woning dan nog helemaal leeg staat en de stukadoor dan uitgebreid aan het werk kan. Spackspuitwerk brengt vaak wat rommel met zich mee.

Frescolori

Frescolori staat ook wel bekend als speciaal stucwerk. Deze manier van stucwerk geeft een hele chique uitstraling aan uw woning.

Informatie over onze wandafwerking mogelijkheden

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.