Wandafwerking

Vrijblijvende offerte

Wandafwerking in uw nieuwbouw of bestaande woningen laten aanbrengen? Dan ben u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Dagelijks brengen wij diverse soorten wandafwerking mogelijkheden aan bij woningen en kantoren. Op deze pagina vind u alle informatie over alle toepassingen die mogelijk zijn op de wanden in uw gehele woning.

Welke wandafwerking is voor mijn woning het beste?

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste soort wandafwerking hebben wij hieronder voor u uitgelicht welke mogelijkheden er bij Schilder Stucadoors zijn. Of het nu voor de badkamer of de woonkamer is, we hebben voor alle plekken in het huis de juiste oplossing!

wandafwerking

Soorten

Op het gebied van wandafwerking is veel mogelijk. Om deze reden hebben we een overzicht gemaakt van de meest voorkomende keuzes.

Wandafwerking woonkamer

Heeft u plannen om de woonkamer te gaan verbouwen en moeten de wanden ook opnieuw gedaan worden? Dan is het fijn als u weet wat de beste opties zijn, want er is namelijk heel veel mogelijk. Voor de woonkamer kunt u het beste kiezen voor;

  • frescolori
  • spachtelputz
  • spackspuitwerk

wandafwerking woonkamer

Wandafwerking badkamer

In de badkamer zijn er weer andere opties mogelijk op het gebied van wandafwerking. Denk hierbij aan;

  • stucwerk
  • beton ciré

wandafwerking badkamer

Wandafwerking prijzen

De prijzen voor wandafwerking zijn per project verschillend. Dit heeft natuurlijk te maken met de verschillende factoren die de prijs bepalen. Hierbij moet u denken aan het materiaal dat wordt aangebracht. Denk hierbij aan normaal of speciaal stucwerk. Daarnaast zijn ook kleur en het aantal vierkante meters een belangrijk onderdeel voor het bepalen van de totaalprijs. Om toch meer te weten komen over de prijs voor wandafwerking kunt u bij ons vrijblijvend een offerte

Vrijblijvende offerte

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.