Lijstwerk

Vrijblijvende offerte

Lijstwerk in uw woning laten aanbrengen? Dan bent u bij Schilderstucadoors uit Volendam aan het juiste adres. Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf bekroond met de titel Nederlands Kampioen stukadoren en bieden dé oplossing op het gebied van lijstwerk. Dagelijks voeren wij diverse stucwerk reparatie werkzaamheden uit waarbij we lijstwerk en ornamenten repareren en aanbrengen.

lijstwerk

 

 

Waarom Schilderstucadoors?

De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucwerk, waaronder lijstwerk. Noord-Holland kent vele aansprekende projecten van hun hand. Schilder Stucadoors is in het bezit van officieel vakdiploma, is aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en confirmeert zich naar hun Algemene Voorwaarden.

Lijstwerk offerte op maat

Gebr. Schilder Stucadoors werkt voor zowel particulieren als bedrijven, verspreid over uiteenlopende lijstwerk projecten door heel Noord Holland. Onze medewerkers streven ernaar dezelfde kwaliteit te leveren, zoals zij die ook voor hun eigen huis zouden wensen. Een en ander natuurlijk altijd binnen de met de klant afgesproken tijdsplanning en het geoffreerde budget. Wilt u vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor het aanbrengen van lijstwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Of bel ons direct op 06-20018414 of 06-53491823.