Stucwerk

Vrijblijvende offerteStucwerk is in verschillende soorten beschikbaar. Ook is het op elke plek in een woning, kantoor of winkel mogelijk om aan te brengen. Maar welke variant is het beste? Om deze reden leggen we in dit artikel uit welk soort stucwerk het beste bij uw omgeving past.

Spackspuitwerk

Wanneer u een woning of een kamer met een kleiner budget moet aanpassen is spackspuitwerk de beste oplossing voor u. De kosten liggen namelijk rond de €5 en 10 per m2. Dit komt, omdat, het gips d.m.v. een spuit op de muur wordt aangebracht. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt werken. Meer hier over leest u op onze pagina over spackspuitwerk.

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk is tijdloos en sterk soort stucwerk en heeft een rustige uitstraling. Ook is het in alle kleuren aan te brengen en in elke ruimte toepasbaar. Bijvoorbeeld de warmte van terracotta of de rijke grandeur van marmer. Meer over deze manier van stukadoren leest u op de sierpleisterwerk pagina. Wij adviseren u graag.

Schuurwerk

Schuurwerk is een speciale manier van stukadoren in ons vak. Met een korrelige gipsmortel maken wij draaiende bewegingen, waardoor een levendige en decoratieve structuur ontstaat. Deze manier is toe te passen op zowel wand als plafond.

Kosten voor stucwerk

De kosten voor het aanbrengen van de verschillende soorten stucwerk is van tevoren niet nauwkeurig in te schatten. In het volgende tabel staat een overzicht van de gemiddelde prijzen voor het aanbrengen van stucwerk.

Volledige garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden

Ons inhuren voor stucwerk?

Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in een van onze diensten en unieke service? Neem dan nu contact met ons mail of telefoon: 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder) of 06 53 49 18 23 (Jack Schilder).