Stucwerk

Vrijblijvende offerte

Stucwerk laten aanbrengen in uw woning? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een échte vakman. Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij werken voor diverse aannemers om zowel particuliere als zakelijke stucwerk projecten af te ronden. Ook zijn wij bekroond met de titel ”Nederlands Kampioen Stucadoren”. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op.

Wat is stucwerk?

Stucwerk is een methode waarmee muren voorbereid of gedecoreerd kunnen worden. Het kan decoratief functioneren of ter voorbereiding voor verdere afwerking dienen. Iemand die stucwerk op muren en plafonds aanbrengt wordt een stukadoor genoemd. Een stukadoor is gespecialiseerd in stuc- en pleisterwerk.

stucwerk

Waarom stucwerk?

Stucwerk is belangrijk voor alle woningen. Het zorgt ervoor dat de stenen binnenmuur een strakke laag krijgt die verder bewerkt kan worden. Denk hierbij aan het aanbrengen van behangwerk, schilderwerk, maar bijvoorbeeld ook speciaal stucwerk.

Soorten stucwerk

Stucwerk is in verschillende soorten beschikbaar. Ook is het op elke plek in een woning, kantoor of winkel mogelijk om aan te brengen. Maar welke variant is het beste? We hebben alle soorten voor u op een rij gezet:

Kosten voor stucwerk

De kosten voor stucwerk zijn vooraf lastig te bepalen. Dit ligt onder andere aan het aantal vierkante meters. Wilt u alleen de woonkamer laten stukadoren? Of ook het toilet in de douche? Daarnaast is het soort stucwerk ook bepalend en de dikte. Om een prijs op maat te ontvangen, kunt u bij vrijblijvend een offerte aanvragen.

Volledige garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten. Als professionele partner voor al uw stukadoorswerkzaamheden zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden

Offerte aanvragen?

Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in een van onze diensten en unieke service? Neem dan nu contact met ons mail of telefoon: 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder) of 06 53 49 18 23 (Jack Schilder).

stuckwerk aanbrengen op wanden en plafond