Spachtelpoets

Wilt u spachtelpoets in op de wand of plafond in uw woning of kantoor? Wanneer u zoekt naar puur vakmanschap, komt u vanzelf bij Gebr. Schilder Stucadoors uit Volendam uit. In uw zoektocht naar een vakman, zoekt u een stukadoor die staat voor betrouwbaarheid tegen een redelijk tarief. Deze aspecten vindt u terug in de bedrijfsvoering van Gebroeders Schilder Stucadoors. De drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau leverde Edwin Schilder zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. De ideale partner voor uw spachtelpoets dus!

Scherpe offerte en planning

Gebr. Schilder Stucadoors werkt voor zowel particulieren als bedrijven, verspreid over uiteenlopende stucwerk projecten door heel Noord Holland. Onze medewerkers streven ernaar dezelfde kwaliteit spachtelpoets te leveren, zoals zij die ook voor hun eigen huis zouden wensen. Een en ander natuurlijk altijd binnen de met de klant afgesproken tijdsplanning en het geoffreerde budget. Dat is wel zo prettig!

Specialisatie

Inmiddels werken er vijf mensen bij het bedrijf, die allen dezelfde passie hebben voor het vak en streven naar een zo mooi mogelijk eindresultaat. Naast het stucadoren zijn zij ook gespecialiseerd in spachtelpoets, spackspuit- en sierpleisterwerk. Als extra garantie voor een perfecte service en een optimale garantie is het bedrijf aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Vrijblijvende offerte

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.