Spachtelpoets

Vrijblijvende offerte

Spachtelpoets laten aanbrengen op de wand of plafond in uw woning of kantoor? Wanneer u zoekt naar puur vakmanschap, komt u vanzelf bij Gebr. Schilder Stucadoors In uw zoektocht naar een vakman, zoekt u een stukadoor die staat voor betrouwbaarheid tegen een redelijk tarief. Deze aspecten vindt u terug in de bedrijfsvoering van Gebroeders Schilder Stucadoors. De drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau leverde zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. De ideale partner voor uw spachtelpoets dus!

Wat is spachtelputz?

Spachtelputz is een sierpleister die steeds vaker voorkomt in woningen, kantoren en andere soorten gebouwen. Het is een wandafwerking soort dat door middel van kunsthars wordt gebonden. Het staat ook wel bekend om zijn structuur, want deze is korrelig.

Structuur van de korrel

Het fijne van spachtelputz is dat de korrel naar wens is aan te passen. De een houdt van een fijne korrel en de ander van een grove. Het is mogelijk om de grootte aan te passen van ongeveer 1 mm tot 2,5 mm dikte. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de wand met een grove korrel te doen en het plafond met een wat fijnere. Kortom, alles is mogelijk.

Wat zijn de voordelen van spachtelpoets?

  • Stootvast
  • Het is kleurvast
  • Spachtelpoets is in iedere kleur toepasbaar
  • Het is aan te brengen op zowel binnen als buitenuren

Spachtelpoets is toepasbaar in verschillende kleuren

Een bijkomend voordeel is dat spachtelpoets in iedere gewenste kleur kan worden aangebracht. Dit kan allemaal van tevoren en hoeft niet na de werkzaamheden nog eens te worden geschilderd. Hierdoor is spachtelpoets kostenbesparend, omdat normaal stucwerk vaak nog wordt geschilderd of behangen. Wilt u later de kleur aanpassen? Dat is geen probleem, want het is prima over te schilderen in elke gewenste kleur.

Waarom Schilder Stucadoors?

Inmiddels werken er vijf mensen bij het bedrijf, die allen dezelfde passie hebben voor het vak en streven naar een zo mooi mogelijk eindresultaat. Naast het stucadoren zijn zij ook gespecialiseerd in spachtelpoets, spackspuit- en sierpleisterwerk. Als extra garantie voor een perfecte service en een optimale garantie is het bedrijf aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Vrijblijvende offerte

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.