Stucadoorsbedrijf

n uw zoektocht naar stucwerk, spackspuitwerk, sierpleisterwerk en frescolori zoekt u een stucadoorsbedrijf dat staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap tegen een redelijk tarief. Deze aspecten vindt u terug in de nuchtere bedrijfsvoering Gebroeders Schilder Stucadoors. De drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau leverde Edwin Schilder zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand en plafond en toepassing van verschillende sierpleisters.

Volledige garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op alle door ons geleverde diensten. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden. Kiest u voor de wandafwerking van Gebroeders Schilder Stucadoors, dan kiest u een stucadoorsbedrijf met scherpe prijzen, ervaring en vakwerk tegen een scherp tarief. Dit Volendamse stucadoorsbedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven, verspreid over uiteenlopende stucwerk projecten door heel Noord Holland.

Neem contact met ons op

Ons vakwerk geniet landelijke bekendheid. We kennen een lange lijst aan tevreden klanten; van particulieren tot bouwbedrijven, van verenigingen tot zorginstellingen en van gemeentes tot multinationals. Geef uw stucwerk in handen van Schilder Stucadoors, dan geniet u ook binnenkort van een langdurig fraaie wand of plafond. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA. Zoekt u het beste stucadoorsbedrijf van Nederland?. Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.