Spackspuitwerk

Vrijblijvende offerte

Spackspuitwerk is een mooie afwerking voor wanden en plafonds voor een relatief lage prijs. Spackspuitwerk heeft namelijk een nette uitstraling voor alle type woningen. Ook kunnen wij de werkzaamheden tegen een vriendelijke prijs aanbieden. We leggen u graag uit waarom.

Wat is spackspuitwerk?

Wat is spackspuitwerk nou eigenlijk precies? Om te beginnen wordt voorafgaand aan de werkzaamheden altijd uw deuren, ramen en andere kwetsbare spullen in huis vakkundig afgeplakt. Daarna beginnen de werkzaamheden en wordt de ondergrond voor het spackwerk vlak, stof- en vetvrij gemaakt. Tijdens het spackspuiten brengt de stukadoor een pleisterlaag onder hoge druk aan op uw wanden of plafond. Dit doen wij met behulp van een spackspuitmachine. Het spackspuitwerk wordt in 2 lagen aangebracht:

  • De meslaag: Met de meslaag worden de wanden en plafonds glad gestreken. Hierdoor worden kleine bobbeltjes of gaatjes in muur of plafond weggewerkt
  • De afkorrellaag: Dit is de afwerkingslaag en bepaalt de structuur van het spackspuitwerk. Hierbij heeft u de keuze uit een grove of fijne korrel.

spackspuitwerk

Doordat wij met deze spuitmachine werken is het mogelijk om binnen een relatief korte tijd veel spackwerk aan te brengen. Het voordeel van spackspuiten is dat het op elk type ondergrond kan worden aangebracht zoals: gipsblokken, beton en cementgebonden stucwerk. Ook is het spack in diverse kleuren beschikbaar waardoor uw plafond of wand in een keer afgewerkt is. Door deze efficiënte manier van werken kunnen wij het spackspuitwerk in een relatief laag tarief aan u aanbieden. Dit is weer ideaal voor bijvoorbeeld spackspuitwerk nieuwbouw als u net een nieuw huis heeft gekocht. Ook voor mensen met een bestaand huis is de keuze voor plafond spacken en muren spacken ideaal voor wand- en plafondafwerking.

Prijzen spackspuitwerk

De prijzen voor het spackspuitwerk is natuurlijk een belangrijk onderdeel van het proces. Het kopen van een nieuwe woning, of de verbouwing van een bestaand huis brengt altijd een hoop kosten met zich mee. Door de efficiënte werkzaamheden, zoals hierboven is uitgelegd, kunnen wij bij Schilder Stucadoors de prijs in een laag tarief aanbieden. De kosten spackwerk per m2 liggen gemiddeld tussen de €5 en €10. Voor de exacte prijzen voor uw woningen kunt u het beste vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand contact formulier. Ook is het mogelijk via telefoon contact met ons op te nemen op: 0653491823 (Jack Schilder) of 0620018414 (Edwin Schilder). Of neem contact met ons op via mail.

Spackreparatie

Heeft u al spackspuitwerk in uw huis en moet dit gerepareerd worden? Ook voor spack reparatie bent u bij Schilder Stukadoors aan het juiste adres. Doordat onze collega Edwin Schilder kampioen Nederlands Stukadoren is geweest kan Schilder Stukadoors zich onderscheiden als het aankomt op reparatie werk in bestaande woningen. Elke opdracht wordt namelijk op een vakkundige en secure werkwijze aangepakt. Dus heeft u last van scheuren in uw wand of plafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

spackspuitwerk