Spachtelputz repareren

Vrijblijvende offerte

Spachtelputz repareren? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig stukadoorsbedrijf uit Volendam dat aangesloten zit bij diverse keurmerken binnen ons vak. Dit betekend dat wij  erkend zijn in ons werk. En voornamelijk stucwerk reparatie. Dus heeft uw woning, kantoorruimte of andere ruimte schade opgelopen? Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Wij kunnen dit namelijk weer volledig voor u herstellen.

Spachtelputz reparatie kosten

Een belangrijk onderdeel van deze werkzaamheden zijn natuurlijk, voordat u de klus uit laat voeren, de kosten. Echter, is het lastig om dat vanaf dit moment vast te stellen. Om deze reden adviseren wij altijd even wat foto’s mee sturen in de e-mail. Zo krijgen wij een goed beeld van de huidige situatie en kunnen wij beter inschatten hoelang we bezig zijn met het repareren van spachtelputz.

Voordelig tarief door de lage BTW kosten

Een voordeel dat u wel heeft bij stukadoorswerkzaamheden, is dat het BTW tarief op 9% ligt. Dit geldt alleen wel voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Meer over dit onderwerp leest u hier.

Neem vrijblijvend eens contact met ons op

Wilt u af van de spachtelputz schade? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan de situatie met u bespreken en, indien u wenst, zo snel mogelijk een afspraak met u maken om de reparatie klus uit te voeren. Wilt u direct contact met ons? Bel ons dan op 06-20018414 of 06-53491823. Bij geen gehoor nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.