Stukadoor Almere

Vrijblijvende offerte

Stukadoor in Almere nodig? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een vakkundig én erkend stukadoorsbedrijf in de regio Almere. Wij voeren dagelijks verschillende diensten uit van spackspuitwerk tot stucwerk reparatie. Vraag vrijblijvend eens een offerte op voor uw wensen. Of bekijk eerst al onze diensten en projecten.

Stukadoor Almere: onze diensten

  • Pleisterwerk
  • Spackspuitwerk
  • Speciaal stucwerk
  • Stucwerk reparatie

stukadoor almere

Waarom kiezen voor Schilder Stucadoors?

Bij Schilder Stucadoors hebben we altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde ons zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stucadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Dus bent u op zoek naar een stukadoor in Almere dan kiest u voor Schilder Stucadoors, want bij ons heeft u namelijk altijd de beste kwaliteit!

Wat zijn de kosten voor stucwerk in Almere?

De kosten voor stucwerk in Almere zijn natuurlijk per project uniek. Dit hangt natuurlijk o.a. af van het soort stucwerk dat gebruikt moet worden en het aantal vierkante meters. Aan de hand van deze informatie kunnen wij gerichter een prijs maken. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend eens contact met ons op!

BTW voordeel

Wist u dat u gebruik kunt maken van een BTW voordeel op stucwerk? Bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar geldt een tarief van 9% op het stucwerk. Maak snel gebruik van dit voordeel en maak snel een afspraak met ons voor een stukadoor in Almere.

Stukadoor Almere: vrijblijvende offerte

Wilt u direct een gratis offerte ontvangen voor een stukadoor in Almere? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.