Spackspuitwerk repareren

Vrijblijvende offerte

Wilt u het spackspuitwerk repareren? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig stukadoorsbedrijf uit Volendam dat aangesloten zit bij diverse vak keurmerken. Dit betekend dat wij erkend zijn in ons werk. En voornamelijk stucwerk reparatie. Dus heeft uw woning of kantoorruimte schade opgelopen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen dit weer volledig voor u herstellen.

Spackspuitwerk reparatie kosten

Een belangrijk onderdeel van dit proces zijn natuurlijk, voordat u de klus deskundig laat uitvoeren, de kosten. Echter, is het lastig om dat vanaf dit moment te bepalen. Daarom adviseren we altijd eerst even wat foto’s mee sturen in de e-mail. Zo krijgen wij een goed beeld van de huidige situatie en kunnen we beter inschatten hoelang we ongeveer bezig zijn met het repareren van het spackspuitwerk.

Voordelig tarief door lage BTW kosten

Een voordeel dat u wel heeft bij stukadoorswerkzaamheden, is dat het BTW-tarief op 9% ligt. Dit geldt alleen wel voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar.

Neem vrijblijvend eens contact met ons op

Wilt u af van de schade aan het spackspuitwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan de situatie met u bespreken en, indien u wenst, zo snel mogelijk een afspraak met u maken om de reparatie werkzaamheden uit te voeren. Wilt u direct contact met ons? Bel ons dan op 06-20018414 of 06-53491823. Bij geen gehoor nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.