Stucadoor Obdam

Vrijblijvende offerte

Stucadoor in Obdam nodig? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een vakkunding- én erkend stukadoorsbedrijf. Wij voeren dagelijks verschillende diensten uit van spackspuitwerk tot stucwerk reparatie. Vraag vrijblijvend eens een offerte op voor uw wensen. Of bekijk eerst al onze diensten en projecten.

Een greep uit onze werkzaamheden

  • Pleisterwerk
  • Spackspuitwerk
  • Speciaal stucwerk
  • Stucwerk reparatie

stucadoor obdam

 

Waarom Schilder Stucadoors?

Bij Schilder Stucadoors hebben we altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde ons zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stucadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Dus bent u op zoek naar een stukadoor in Obdam dan kiest u voor Schilder Stucadoors, want bij ons heeft u dus altijd de beste kwaliteit.

Wat zijn de kosten voor stucwerk in Obdam?

De kosten voor stucwerk in Obdam verschillen uiteraard per project. Dit hangt natuurlijk o.a. af van het soort stucwerk dat gebruikt moet worden en het aantal vierkante meters. Aan de hand van deze informatie kunnen wij gerichter een prijs maken. Wilt u een prijs op maat ontvang? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Stucadoor Obdam: direct contact

Bent u overtuigd geraakt van onze diensten en wilt u dat het stucwerk in uw woning of kantoor in Obdam wordt aangebracht door een échte vakman? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte op maat. Indien gewenst kunt u direct contact met ons opnemen via 06 20 01 84 14 of 06 53 49 18 23.