Cementgebonden stucwerk

Vrijblijvende offerte

Cementgebonden stucwerk is een pleister die de laatste jaren steeds meer aan populariteit aan het winnen is. Vooral als ondergrond voor tegelwerk is cementgebonden stucwerk zeer geschikt. Gebroeders Schilder Stucadoors werkt doorgaans met cementgebonden pleister van Knauf, omdat we daarbij kunnen rekenen op een hoogwaardige en constante kwaliteit.

Wat is cementgebonden stucwerk?

Cementgebonden stuc is een stucmortel dat makkelijk verwerkbaar is op wanden. Het is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes, zoals badkamers en keukens. Cementgebonden stucwerk is namelijk volledig waterafstotend en kan hierdoor perfect worden toegepast in deze ruimtes. Ook is het veelzijdig te gebruiken als ondergrond voor verschillende afwerkingsmogelijkheden. Het dient vaak als ondergrond voor schuurwerk en sierpleisterwerk.

Voordelen cementgebonden stuc

  • Veelzijdig te gebruiken als ondergrond
  • Waterafstotend
  • Makkelijk te onderhouden
  • Lange levensduur
  • Meeredere kleuren toepasbaar

Offerte aanvragen voor cementgebonden stucwerk

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Neem dan nu contact met ons mail of telefoon: 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder) of 06 53 49 18 23 (Jack Schilder).