Raapwerk

Vrijblijvende offerte

Raapwerk in uw woning te laten aanbrengen? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn een erkend stukadoorsbedrijf uit Volendam dat zelfs het NK stukadoren heeft gewonnen. Neem vrijblijvend eens contact met ons op of lees verder voor alle informatie.

raapwerk

Wat is raapwerk?

Raapwerk is het strak en vlak maken van wanden die nog niet bewerkt zijn. Dus denk aan een nieuwbouwwoning die net opgeleverd is en waarvan je zelf het stucwerk wilt laten uitvoeren in plaats van dat het direct in de bouw wordt meegenomen door de projectleider. Je zou dan kunnen kiezen om raapwerk aan te laten brengen. Daarnaast wordt het ook vaak toegepast wanneer een muur flink beschadigd is. Hierdoor worden dan weer mooi vlak. Om een goed beeld te krijgen van wat het precies is, kunt u raapwerk het beste vergelijken als een extra verdikkende laag pleister. Om raapwerk goed tot zijn recht te brengen is het verstandig deze af te werken, zodat het een mooie uitstraling heeft. Dat kan door middel van de volgende mogelijkheden

  • Sierpleisterwerk
  • Schilderen
  • Sausen
  • Behangen

Raapwerk prijs

De prijs van raapwerk is vooraf moeilijk vast te stellen. Elke muur is anders en heeft zijn eigen afmeting. Wilt u één muur laten bewerken? Of de hele woning? Dit speelt natuurlijk allemaal een rol in het vaststellen van de prijs. Daarom adviseren wij altijd even een mail te sturen met foto’s van de wanden. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de situatie en kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u raapwerk laten aanbrengen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch voor direct contact via 06-20018414 of 06-53491823. Wilt u liever van tevoren eerst een offerte van ons vangen? Dan kunt u het beste een mail sturen met daarin foto’s en afmetingen. Hierdoor kunnen wij nauwkeuriger een offerte opstellen. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@schilderstucadoors.nl.