Stucadoor Amsterdam

Vrijblijvende offerte

Stucadoor in Amsterdam nodig? Voor een stukadoor Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Alhoewel Gebr. Schilder Stucadoors uit Volendam komt, behoren wij tot de beste stukadoorsbedrijven in Nederland. Dit komt, omdat wij Nederlands Kampioen Stucadoren geweest. Wij tillen de uitstraling van ieder gebouw gegarandeerd naar een uitzonderlijk niveau. De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucwerk. Daarbij zijn hanteren wij ook nog eens zeer vriendelijke prijzen.

stucadoor amsterdam

Mogelijkheden voor stucwerk in Amsterdam

Particulier of bedrijfsmatig, wij verzorgen uw stucwerk in Amsterdam. Van spackspuitwerk tot kalkverf. Bij ons is alles mogelijk. U zult dan ook versteld staan van het kwaliteitsverschil tussen ons stucwerk en die van andere bedrijven. Wij zijn namelijk in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren ons naar hun Algemene Voorwaarden. Geef uw stucwerk in handen van Schilder Stucadoors, dan geniet u ook binnenkort van een langdurig fraaie wand of plafond.

Volledige garantie bij Stucadoor Amsterdam

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Werkzaam voor particulier en zakelijk in Amsterdam

Ons vakwerk geniet landelijke bekendheid. We kennen een lange lijst aan tevreden klanten; van particulieren tot bouwbedrijven, van verenigingen tot zorginstellingen en van gemeentes tot multinationals. Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in superieur stucwerk en unieke service? Dan is Gebr. Schilder uw stukadoor in Amsterdam. Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.