Plafond reparatie

Vrijblijvende offerte

Wilt u  plafond reparatie laten uitvoeren  Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig stukadoorsbedrijf uit Volendam dat aangesloten zit bij diverse vak keurmerken. Dit betekent dat wij erkend zijn in ons  werk. En voornamelijk stucwerk reparatie. Dus heeft uw woning of kantoorruimte plafondschade opgelopen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen volledig voor u herstellen in de originele staat.

plafond reparatie

Kosten voor plafond reparatie

Een belangrijk onderdeel van dit proces zijn natuurlijk, voordat u de klus deskundig laat uitvoeren, de kosten. Echter, is het lastig om dat vanaf dit moment te bepalen. Daarom adviseren we altijd eerst even wat foto’s mee sturen in de e-mail. Zo kunnen wij een goed beeld krijgen van de huidige situatie. Hierdoor kunnen we veel beter inschatten hoelang we ongeveer bezig zijn met het repareren van uw plafond.

Voordelig tarief door gunstige BTW kosten

Een voordeel dat u wel heeft bij stukadoorswerkzaamheden, is dat het BTW-tarief op 9% ligt. Dit geldt alleen wel voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Meer over dit onderwerp leest u hier.

Neem vrijblijvend contact op voor plafond reparatie

Wilt u af van stucschade aan het plafond? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Wij zullen dan de situatie met u bespreken en, indien u wenst, zo spoedig mogelijk een afspraak met u maken om de reparatie werkzaamheden uit te voeren. Wilt u direct contact met ons? Bel ons dan op 06-20018414 of 06-53491823. Bij geen gehoor nemen wij natuurlijk zo snel mogelijk contact met u op.