Frescolori

Vrijblijvende offerte

Frescolori is een nieuw product met een kalkachtige uitstraling. Het vakmanschap van Gebr. Schilder Stucadoors in combinatie met unieke frescolori geeft uw woning of uw kantoor een zeldzaam en zeer bijzonder uiterlijk. Dit Italiaans stucwerk wordt veelvuldig toegepast in de badkamer, maar is in vrijwel iedere inrichting te combineren. Bekijk hier een project in Den Ilp waar wij Italiaans stucwerk hebben toegepast in de badkamer. Maar dit is ook zeker toepasbaar in de huiskamer. Wij zijn bekroond tot Nederlands Kampioen stukadoren, waardoor een oogstrelend eindresultaat bij ons gegarandeerd is.

frescolori

Frescolori is chique en vooral duurzaam

Gebr. Schilder Stucadoors uit Volendam beschikt over vaardigheden die zich uitbetalen in een onvergelijkbaar fraai resultaat. Door ons bewerkte wanden en plafonds zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het deugdelijke aanbrengen verlengt de levensduur van frescolori. Maak kennis met onze vakkundige werkwijze!

De prijs voor frescolori per m2

De prijs voor frescolori per vierkante meter kan per project verschillen. Dit ligt natuurlijk aan het aantal vierkante meter of de dikte die moet worden toegepast. Om de juiste prijs voor u vast te stellen adviseren wij om even contact met ons op te nemen. D.m.v. foto’s of een bezoek aan de woning kunnen wij u beter adviseren.

Nette werkwijze

Naast een perfect eindresultaat in frescolori staan we ook voor een nette werkwijze en betaalbare prijzen. Of u nu particulier of zakelijke klant bent, we zijn gewend rekening te houden met uw woonsituatie of werkomgeving. Onze werkzaamheden zijn erop gericht de overlast te minimaliseren en de tijdspanne zo kort mogelijk te houden. Zelf houden we ook niet van rommel, dus werken we netjes en ruimen we de boel weer keurig op. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

frescolori aangebracht in woonkamer

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u interesse in het laten aanbrengen van frescolori of een ander soort stucwerk? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.