Pleisterwerk repareren

Vrijblijvende offerte

Pleisterwerk repareren? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig stukadoorsbedrijf uit Volendam dat aangesloten zit bij diverse keurmerken binnen ons vak. Dit betekent dat wij erkend zijn in ons werk. En voornamelijk stucwerk reparatie. Dus heeft uw woning of kantoorruimte schade opgelopen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen dit weer volledig voor u herstellen.

Pleisterwerk reparatie kosten

Een belangrijk onderdeel van dit proces zijn natuurlijk, voordat u de klus uit laat voeren, de kosten. Echter, is het lastig om dat vanaf dit moment te bepalen. Daarom adviseren wij altijd even wat foto’s mee sturen in de e-mail. Zo krijgen wij een goed beeld van de situatie en kunnen wij beter inschatten hoelang we bezig zijn met het repareren van het pleisterwerk.

Voordelig tarief door de lage BTW kosten

Een voordeel dat u wel heeft bij stukadoorswerkzaamheden, is dat het BTW tarief op 9% ligt. Dit geldt alleen wel voor woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Meer over dit onderwerp leest u hier.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u af van de schade aan het pleisterwerk? Laat dan het pleisterwerk repareren door een vak bekwaam stukadoorsbedrijf en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen dan de situatie met u bespreken en, indien u wenst, zo snel mogelijk een afspraak met u maken om de reparatie werkzaamheden uit te voeren. Wilt u direct contact met ons? Bel ons dan op 06-20018414 of 06-53491823. Bij geen gehoor nemen wij uiteraard zo snel mogelijk contact met u op.