Sierpleisterwerk

Vrijblijvende offerte Sierpleisterwerk heeft de plaats van het oude vertrouwde behang ingenomen. Dit komt omdat, behang simpelweg de populariteit heeft verloren van de nieuwe manieren van wandafwerking. Sierpleisterwerk is namelijk tijdloos, het scheurt niet en is kleurvast. Daarnaast heeft het ook een rustige uitstraling en zijn de kosten niet hoog. Kortom, sierpleisterwerk is de beste oplossing voor wandafwerking.

Sierpleisterwerk is ideaal toe te passen in kantoren en woningen

Sierpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende structuren. Bijvoorbeeld het traditionele spackspuitwerk. Het fijne aan sierpleister is, is dat het in alle kleuren mogelijk is aan te brengen. Dit betekent dat het gewoon thuis, maar ook op kantoor toepasbaar is. Bijvoorbeeld de warmte van terracotta en leem of de rijke grandeur van marmer. Alle kleuren zijn mogelijk. Gebr. Schilder Stucadoors adviseert u graag op het gebied van kleurkeuze en type. Uw wensen staan daarbij natuurlijk altijd centraal. Ook voor zakelijke klanten is sierpleisterwerk uitermate geschikt om uw kantoorpand een goede en vooral professionele indruk te laten maken.

Voordelen van sierpleisterwerk

  • Op elke ondergrond toepasbaar
  • Het beschermd de ondergrond
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen kleurverschil bij kleine beschadigingen

Bij ons heeft u altijd garantie op sierpleisterwerk

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op het sierpleisterwerk. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen. Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Voor al onze producten in sierpleister geldt dat we uitsluitend werken met de beste grondstoffen en gerenommeerde merken als Knauf en Strikolith. Als professionele partner voor al uw sierpleisterwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Sierpleister prijs

Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op vakkundige en zeer secure wijze aangepakt. Heeft u interesse in superieur sierpleisterwerk, unieke service en scherpe prijsstelling? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.
sierpleisterwerk