Stucadoor Alkmaar

Vrijblijvende offerte Bent u op zoek naar een stukadoor in Alkmaar? Dan bent u hier op de juist plaats. De drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau leverde Edwin Schilder zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. Wij tillen de uitstraling van ieder gebouw gegarandeerd naar pure klasse. De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucwerk. Daarbij zijn wij hanteren wij ook nog eens zeer vriendelijke prijzen.

Absolute kwaliteit

Particulier of bedrijfsmatig, wij zijn uw stucadoor in Alkmaar. U zult versteld staan van het kwaliteitsverschil van ons stucwerk en/of andere mogelijkheden met de grauwe middelmaat. Wij zijn in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren ons naar hun Algemene Voorwaarden.

Onze diensten

Doordat wij al jaren bezig zijn met het aanbregen en repareren van stucwerk in de omgeving Alkmaar en Noord-Holland hebben wij een enorme kennis en ervaring opgebouwd. Dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres bent voor alle gewenste mogelijkheden. De volgende mogelijkheden stucwerk kunnen wij in uw woning aanbrengen:

Volledige garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Groot netwerk in Alkmaar

Ons vakwerk geniet landelijke bekendheid. We kennen een lange lijst aan tevreden klanten; van particulieren tot bouwbedrijven, van verenigingen tot zorginstellingen en van gemeentes tot multinationals. Laat het aanbrengen van uw stucwerk, kalkverf of pleisterwerk etc. daarom over aan Schilder Stucadoors en u zult de garantie hebben voor een lang levensduur van het stucwerk. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Neem contact met ons op

Zoekt u de beste stucadoor van Nederland? Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in superieur stucwerk en unieke service? Dan is Gebr. Schilder uw stucadoor in Alkmaar. Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.
stucwerk project in Alkmaar