Stucadoor Enkhuizen

Vrijblijvende offerte

Stucadoor in Enkhuizen nodig? Dan bent u bij Schilder Stucadoors aan het juiste adres. Wij zijn een vakkunding- én erkend stukadoorsbedrijf. Wij voeren verschillende diensten uit van frescolori tot stucwerk reparatie. Vraag vrijblijvend eens een offerte op voor uw wensen. Of bekijk eerst al onze diensten en projecten.

Een greep uit onze diensten

  • Pleisterwerk
  • Spackspuitwerk
  • Speciaal stucwerk
  • Stucwerk reparatie

stucadoor enkhuizen

Stucadoor Enkhuizen: Wat kost het?

De kosten om stucwerk te laten aanbrengen in Enkhuizen zijn per project verschillend. Elk project is namelijk uniek. Wilt u alleen een wand laten stukadoren? Of de hele woonkamer? Of de gehele woning? Dit zijn allemaal factoren die meespelen in het bepalen van de totaalprijs. Voor een kostenplaatje op maat kunt u vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Zo krijgen wij een goed beeld van uw situatie en wensen, zodat wij gericht een prijs kunnen maken.

Waarom Schilder Stucadoors?

Gebroeders Schilder Stucadoors heeft altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde Edwin Schilder zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stucadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Bij ons heeft u dus altijd de beste kwaliteit.

Stucadoor Enkhuizen: direct contact

Wilt u direct vrijblijvend met ons in contact komen om de voorwaarden eens door te nemen? Neem dan contact op via info@schilderstucadoors.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.