Schuurwerk

Vrijblijvende offerte Wilt u schuurwerk in de woning laten aanbrengen? Dan bent u bij Schilderstucadoors uit Volendam aan het juiste adres. Wij zijn bekroond tot Nederlands kampioen stukadoren en zijn dus bekroond op diverse stuctechnieken. Wilt u meer weten over deze unieke manier van stucwerk aanbrengen? Wij leggen het u graag uit.

Wat is schuurwerk?

Schuurwerk is pleistersoort dat je kunt toepassen in bijna elke woning en interieur. Dit product heeft als voordeel dat wanneer het opdroogt dit eruit kom te zien als een egaal witte wand of plafond. De afwerking wordt aangebracht met een dikte van ongeveer 3 tot 5 millimeter.

Kosten

De kosten hangen natuurlijk heel erf af van de woning en de dikte die moet worden aangebracht. Wat wij wel van tevoren kunnen meegeven, is dat de prijzen voor het aanbrengen van schuurwerk op plafonds hoger is dan wanden. Dit komt, omdat, er simpelweg in de afwerking van plafonds meer tijd zit dan wanden. Uit ervaringen van vorige projecten ligt de gemiddelde prijs van het aanbrengen van schuurwerk gemiddeld rond de €15,- tot €25,- per m².

Voordelen van schuurwerk

  • Isolerend
  • Droogt egaal
  • Brandwerend
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geschikt voor vochtige ruimtes

Schuurwerk laten repareren?

Wilt u schuurwerk laten repareren? Ook dit is allemaal mogelijk bij ons. Dagelijks voeren wij renovatie werkzaamheden uit in verschillende locaties. Van monumentale grachtenpanden tot grote kantoorgebouwen. Dus ook in uw woning zijn wij bekwaam genoeg om uw woning weer stralend en stijlvol te krijgen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Of het nu voor het repareren van schuurwerk is of het laten aanbrengen. Bij Schilder Stucadoors worden uw wensen vakkundig gerealiseerd. Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.
schuurwerk