Frescolori

Frescolori is een nieuw product met een kalkachtige uitstraling. Het vakmanschap van Gebr. Schilder Stucadoors in combinatie met unieke frescolori, geeft uw woning of uw kantoor een zeldzaam en zeer bijzonder uiterlijk. Frescolori wordt veelvuldig toegepast in de badkamer, maar is in vrijwel iedere inrichting te combineren. Zeker ook voor uw huiskamer dus! Gebr. Schilder Stucadoors is Nederlands Kampioen stucadoren, waardoor een oogstrelend eindresultaat gegarandeerd is.

Duurzaam
Gebr. Schilder Stucadoors uit Volendam, beschikt over vaardigheden die zich uitbetalen in een onvergelijkbaar fraai resultaat. Door ons bewerkte wanden en plafonds zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. Het deugdelijke aanbrengen verlengt de levensduur van frescolori. Maak kennis met onze vakkundige werkwijze!

Nette werkwijze
Naast een perfect eindresultaat in frescolori staan we ook voor een nette werkwijze en betaalbare prijzen. Of u nu particulier of zakelijke klant bent, we zijn gewend rekening te houden met uw woonsituatie of werkomgeving. Onze werkzaamheden zijn erop gericht de overlast te minimaliseren en de tijdspanne zo kort mogelijk te houden. Zelf houden we ook niet van rommel, dus werken we netjes en ruimen we de boel weer keurig op. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA. Neem nu contact met ons op voor uw frescolori.

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.