Gevelbepleistering

Vrijblijvende offerte

Gevelbepleistering is een vrij goedkope oplossing om je gevel te bewerken of zelfs te renoveren. Lees hier alle informatie over gevelbepleistering of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Waarom gevelbepleistering?

Heeft uw gevel schade en is deze aan renovatie toe? Dan heeft u de mogelijkheid om voor gevelbepleistering te kiezen. Dit is een betaalbare manier om uw gevel te renoveren. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Vrij betaalbare oplossing
  • Perfect voor gevelisolatie
  • Volledig vochtwerend
  • Egale uitstraling

gevelbepleistering

Soorten

Een gevel kan bepleisterd worden met 2 verschillende soorten pleister, namelijk;

  • kunstharspleister
  • minerale sierpleister

Daarnaast is het afwerkingsproces ook op verschillende manieren in te zetten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de korrelgrootte aan te passen, zodat je de structuur naar wens kunt aanbrengen. Ook is het mogelijk de kleur aan te passen, zodat de gevel de kleur krijgt die u wenst.

Kosten gevelbepleistering

De kosten voor het bepleisteren van een gevel is lastig te bepalen. Dit komt, omdat elk project natuurlijk uniek is. De afmetingen zijn vaak verschillend, maar ook de korrelgrootte en de kleur zijn voor elk project weer anders, waardoor de kosten anders uitvallen. Om de kosten zo goed mogelijk in kaart te brengen, kunt u een gratis offerte aanvragen. Hierdoor kan er een prijs op maat gemaakt worden.