Muren laten stucadoren

Vrijblijvende offerte Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf om uw muren te laten stucadoren? Dan bent u bij Schilder Stucadoors uit Volendam aan het juiste adres. Wij zijn een vakkundig stukadoorsbedrijf dat bekroond is tot winnaar van het NK stukadoren. Wij tillen de uitstraling van ieder gebouw met uitmuntend gestuukte muren naar uitmuntend niveau. Gebr. Schilder Stucadoors verzorgt uw stucwerken door heel Noord-Holland.

Soorten stucwerk

Om uw muur een unieke uitstraling te geven kunt u deze op verschillende manieren laten stucadoren. Bij Schilder Stucadoors bieden wij de volgende mogelijkheden:

Frescolori

Frescolori is een een unieke manier van stucwerk. Het geeft een kalkachtige, maar vooral moderne en luxe uitstraling

Pleisterwerk

Pleisterwerk wordt ook wel glad stucwerk genoemd. Zorgt voor een strakke en gladde uitstraling van uw muren.

Spachtelputz

Spachtelputz is een populaire manier van wandafwerking. Heeft een korrelige uitstraling en is in meerdere kleuren beschikbaar.

Kwaliteit voorop aan uw stucwerk

Muren stucadoren is een specialistische klus. Velen roepen dat zij de beste zijn, maar wij hebben ook de onderscheidingen om dit te bewijzen. Ons stucwerk behoort tot het beste ter wereld. U zult versteld staan van het verschil van ons werk met de grauwe middelmaat. De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucadoren. Wij zijn in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en confirmeren ons naar hun Algemene Voorwaarden.

Volledige garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al ons door ons gestuukte muren. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden. Laat ons uw muren stucadoren en u krijgt er geen spijt van.

Neem vrijblijvend contact op

Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in superieur stucwerk en unieke service? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch contact met ons op via 06-20018414 of 06-53491823. Daarnaast kunt u ons ook bereiken via ons contactformulier.