Pleisterwerk aanbrengen

Met pleisterwerk haalt u de Mediterraanse sfeer in huis! Pleisterwerk kan door ons op vele manieren worden geïntegreerd binnen uw woning of kantoor. Met het gevarieerde aanbod sierpleisters zijn schitterende en stijlvolle effecten te bereiken, van marmerlook tot warme terracotta tinten. Het is veelzijdig en toepasbaar in iedere interieurstijl en voor elk budget. Doordat Edwin Schilder van Gebr. Schilder Stucadoors Nederlands Kampioen Stucadoren is geweest liften wij de uitstraling van ieder gebouw met het aanbrengen van pleisterwerk gegarandeerd naar een hoger niveau.

Duurzaam
Gebr. Schilder Stucadoors uit Volendam, beschikt over kwaliteit die zich uitbetaalt in een onvergelijkbaar fraai resultaat. Door ons bewerkte wanden en plafonds zijn niet alleen oogstrelend, maar ook duurzaam. De deugdelijke aanbreng verlengt de levensduur van het pleisterwerk. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor het herstellen en repareren van uw stucwerk. Maak kennis met onze vakkundige werkwijze!

Nette werkwijze
Naast een perfect eindresultaat in pleisterwerk staan we ook voor een nette werkwijze. Of u nu particulier of zakelijke klant bent, we zijn gewend rekening te houden met uw woonsituatie of werkomgeving. Onze werkzaamheden zijn erop gericht de overlast te minimaliseren en de tijdspanne zo kort mogelijk te houden. Zelf houden we ook niet van rommel, dus werken we netjes en ruimen we de boel weer keurig op. Uw ruimte is binnen het kortst mogelijk tijdbestek weer beschikbaar, voorzien van het prachtige pleisterwerk dat u wenste. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA. Neem nu contact met ons op voor uw pleisterwerk.

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.