Schuurwerk

Hoewel het voor veel mensen wel zo lijkt, is er veel verschil tussen stucadoorsbedrijven. Gebr. Schilder Stucadoors probeert op alle gebieden onderscheidend te zijn. Of u nu op zoek bent naar de beste service, scherpste prijzen of de hoogste kwaliteit; wij bieden het allemaal. Niet voor niets zijn wij Nederlands kampioen stucadoren geworden. Een van onze specialistisch diensten is schuurwerk. Bij schuurwerk werkt de stukadoor met een korrelige gipsmortel die in halve slagen op het plafond wordt aangebracht. Tijdens de afgelopen twintig jaar hebben wij schuurwerk in enkele honderden panden toegepast.

Respect voor uw omgeving
Wij vinden dat uw plafond schuurwerk verdient waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Schuurwerk is handwerk. Ondanks dat zorgen wij voor een vast hand met een fraaie terugkerende structuur. Die onovertroffen kwaliteit is niet alleen goed te zien, maar ook te voelen in uw portemonnee. Met respect voor uw woon- of werk omgeving gaan we vlot en vakkundig te werk. We leveren alleen de kwaliteit die we ook voor ons eigen huis zouden wensen. U geniet snel van het nieuwe uiterlijk van uw wand en alles binnen gestelde tijdsplanning en geoffreerde budget.

Nederlands Kampioen Stucadoren
Gebroeders Schilder Stucadoors heeft een zeer goede naam in de bouwwereld. We worden net zo gemakkelijk ingeschakeld om het schuurwerk aan de wand te verzorgen voor een representatieve winkel als voor een monumentaal kantoorpand. Een uitspraak van een klant waarmee we de afgelopen jaren een langdurige relatie hebben opgebouwd, luidt:  ‘voor echt mooi en goed schuurwerk op wand en plafond, bellen wij de broertjes Schilder uit Volendam’. Doordat Edwin Schilder van Gebr. Schilder Stucadoors Nederlands Kampioen Stucadoren is geweest liften wij de uitstraling van ieder gebouw gegarandeerd naar kampioensniveau.  Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA. Neem nu contact met ons op voor uw schuurwerk!

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.