Schuurwerk plafond

Gebr. Schilder Stucadoors beschikt over jarenlange ervaring als stukadoorsbedrijf. Bij schuurwerk op uw plafond werkt de stukadoor met een korrelige gipsmortel die in halve slagen op het plafond wordt aangebracht. Dit ‘schuurwerk’ geeft het plafond een fraaie structuur waar zowel particulier als zakelijk goed mee voor de dag kan worden gekomen. Inmiddels hebben we in tientallen panden schuurwerk op het plafond aangebracht, uiteenlopend van woningen tot congrescentra. Kiest u voor de Gebroeders Schilder Stucadoors, dan kiest u voor ervaring en kwaliteit tegen een scherp tarief. Dit Volendamse bedrijf werkt voor zowel particulieren als bedrijven, verspreid over uiteenlopende stucwerk projecten door heel Noord Holland.

Van a tot z de beste in schuurwerk
Niet elk stukadoorsbedrijf is hetzelfde. De een moet het hebben van zijn service, de ander van zijn concurrerende prijzen en weer een ander zegt de beste kwaliteit te leveren. Wanneer u ervoor kiest om Schilder Stucadoors het schuurwerk voor uw plafond te laten maken, krijgt u alles in één. We zijn Nederlands kampioen stukadoren, dus weet u zich verzekerd van eersteklas kwaliteit, we begeleiden ieder project van a tot z en hanteren scherpe prijzen. Kies voor schuurwerk van Schilder Stucadoors.

Alles in eigen hand
Schilder Stucadoors houdt ieder project in eigen beheer. Gaat het bijvoorbeeld om schuurwerk voor uw plafond, dan komen we de situatie persoonlijk in ogenschouw nemen. Vervolgens kopen we materialen zelf in, treffen we de juiste voorbereidingen en nemen de uitvoering zelf ter hand. Het resultaat mag er dan ook zijn: hoewel iedere slag van het schuurwerk handwerk is, zorgen we voor een fraaie terugkerende structuur die onderscheidend is in zijn soort. Echt vakmanschap verandert uw plafond in een blikvanger. Die onovertroffen kwaliteit in schuurwerk is niet alleen goed te zien, maar ook te voelen in uw portemonnee. Bel of mail ons voor een scherpe prijs!

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.