Schuurwerk wand

Schuurwerk vormt een specialistische discipline binnen het stucadoorsvak. Met een korrelige gipsmortel maakt de stucadoor draaiende bewegingen, waardoor een levendige en decoratieve structuur ontstaat. Toepassingen van schuurwerk kan op wand en plafond.

Gebroeders Schilder Stucadoors vinden het prettig om voor particulieren schuurwerk aan de wand te realiseren. Met respect voor uw woonomgeving gaan we vlot en vakkundig te werk. U geniet snel van het nieuwe uiterlijk van uw wand en alles binnen gestelde tijdsplanning en geoffreerde budget. Voor de zakelijke klant geldt eigenlijk hetzelfde, uw winkel of kantoorpand ziet er al gauw zeer representatief uit na ons vakkundige schuurwerk. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.