Sierpleisterwerk

Sinds enige jaren heeft behang aan populariteit verloren. Sierpleisterwerk heeft de plaats van behang ingenomen. Sierpleisterwerk is tijdloos, sterk (scheurt niet), kleurvast en heeft een rustige uitstraling. Doordat Edwin Schilder van Gebr. Schilder Stucadoors Nederlands Kampioen Stucadoren is geweest liften wij de uitstraling van ieder gebouw met uitmuntend sierpleisterwerk gegarandeerd naar topniveau. En dat voor zeer schappelijke prijzen.

Kantoor of woning
Sierpleisters zijn verkrijgbaar in verschillende structuren. Naast het traditionele Spachtelputz en sierpleisterwerk is in zoveel kleuren mogelijk, dat het gewoon thuis, maar ook op kantoor toepasbaar  is. Bijvoorbeeld de warmte van terracotta en leem of de rijke grandeur van marmer; alle kleuren zijn mogelijk. Gebr. Schilder Stucadoors adviseert u graag op het gebied van kleurkeuze en type. Uw wensen staan daarbij natuurlijk altijd centraal. Ook voor zakelijke klanten is sierpleisterwerk uitermate geschikt om uw kantoorpand een goede en vooral professionele indruk te laten maken. Laat ons uw sierpleisterwerk aanbrengen.

Garantie
Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op alle diensten. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Voor al onze producten in sierpleisterwerk geldt dat we uitsluitend werken met de beste grondstoffen en gerenommeerde merken als Knauf en Strikolith. Als professionele partner voor al uw sierpleisterwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Scherpe prijzen
Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op vakkundige en zeer secure wijze aangepakt. Heeft u interesse in superieur stucwerk, unieke service en scherpe prijsstelling? Neem dan nu contact met ons op via mail of telefoon: 06-53491823 (Jack Schilder) of 0620018414 (Edwin Schilder). Gebr. Schilder Stucadoors, voor het beste sierpleisterwerk in Noord-Holland.