Stucwerk

Een huis, kantoor, winkel, school of bedrijfspand is pas helemaal af wanneer het stucwerk goed verzorgd is. Doordat Edwin Schilder van Gebr. Schilder Stucadoors Nederlands Kampioen Stucadoren is geweest liften wij de uitstraling van ieder gebouw gegarandeerd naar prijzen winnend niveau. Gebr. Schilder Stucadoors is actief in heel Noord-Holland.

Mondiale kwaliteit stucwerk

Gebr. Schilder Stucadoors levert stucwerk van de hoogste mondiale kwaliteit op. Schilder Stucadoors rijdt naar de meest uiteenlopende opdrachten voor u in Noord-Holland: particulier of bedrijfsmatig. U zult versteld staan van het kwaliteitsverschil van ons stucwerk met de grauwe middelmaat. De gebroeders Schilder beschikken samen over 40 jaar ervaring in de verschillende disciplines van het stucwerk. Wij zijn overigens ook in te schakelen voor het repareren van uw stucwerken. Wij zijn in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en confirmeren ons naar hun Algemene Voorwaarden.

Volledige Garantie

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op al onze diensten. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner voor al uw stucwerk zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden.

Stucwerk met secure afwerking

Iedere opdracht wordt bij ons als vanzelfsprekend op dezelfde zeer secure manier afgerond. Heeft u interesse in superieur stucwerk en unieke service? Neem dan nu contact met ons ons op via de mail of telefoon: 06-53491823 (Jack Schilder) of 0620018414 (Edwin Schilder).