Stukadoor Utrecht

Vrijblijvende offerte

Stukadoor in Utrecht nodig? Dan bent u bij Schilder Stukadoors aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een vakkundig én erkend stukadoorsbedrijf in de regio Utrecht. Wij voeren dagelijks verschillende diensten uit van spackspuitwerk tot stucwerk reparatie. Vraag vrijblijvend eens een offerte op  of bekijk eerst al onze diensten en projecten.

Onze diensten:

  • Pleisterwerk
  • Spackspuitwerk
  • Speciaal stucwerk
  • Stucwerk reparatie

stukadoor utrecht

Waarom kiezen voor Schilder Stucadoors?

Bij Schilder Stukadoors hebben we altijd de drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau en dit leverde ons zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand & plafond en toepassing van verschillende sierpleisters. Dus bent u op zoek naar een stukadoor in Utrecht dan kiest u voor Schilder Stukadoors, want bij ons heeft u namelijk altijd de beste kwaliteit!

Wat zijn de kosten voor stucwerk in Utrecht?

De kosten voor stucwerk in Utrecht zijn per project uniek. Dit hangt natuurlijk onder anderen af van het soort stucwerk dat gebruikt moet worden en het aantal vierkante meters. Aan de hand van deze informatie kunnen wij gerichter een prijs maken. Wilt u een prijs op maat ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend eens contact met ons op!

BTW voordeel

Wist u dat u gebruik kunt maken van een BTW voordeel op stucwerk? Bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar geldt een tarief van 9% op het stucwerk. Maak snel gebruik van dit voordeel en maak snel een afspraak met ons voor een stukadoor in Utrecht.

Stukadoor Utrecht: vrijblijvende offerte

Wilt u direct een gratis offerte ontvangen voor een stukadoor in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een offerte op maat kunnen maken.