Wandafwerking

Bij Gebroeders Schilder Stucadoors kunt u kiezen voor verschillende vormen van wandafwerking. We zijn erkende, geschoolde en geprezen stucadoors. Ons ambachtelijk handwerk behoort met Nederlands kampioen Edwin Schilder tot de wereldtop. Als particulier kunt u ons inschakelen voor de kleine ruimte, maar wij zijn ook in staat grote kantoorpanden prachtig af te werken. Bekijk ons portfolio voor de behaalde resultaten en u zult voorstelt staan van de ambachtelijkheid van deze broertjes. Geef uw wandafwerking in handen van Schilder Stucadoors, dan geniet u ook binnenkort van een langdurig fraaie wand.

Wanneer u het allemaal wat eenvoudiger zoekt, is spackspuitwerk echt iets voor u. Deze wandafwerking combineert een optimale uitstraling met een prettig prijskaartje.

Heeft u als particulier of bedrijf interesse in onze diensten voor een grote- of kleine klus of vragen naar aanleiding van bovenstaande uitleg? Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch (0299-351627) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.