Stucadoor – Volendam

In uw zoektocht naar stucwerk, spackspuitwerk en sierpleisterwerk zoekt u een stukadoor uit Volendam die staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap tegen een redelijk tarief. Deze aspecten vindt u terug in de bedrijfsvoering van Gebroeders Schilder Stucadoors. De drang naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau leverde Edwin Schilder zelfs de titel ‘Nederlands kampioen stukadoren’ op. Hierbij werden verschillende disciplines van pleisterwerk beoordeeld, waaronder schuurwerk aan wand en plafond en toepassing van verschillende sierpleisters.

Absolute kwaliteit bij Stucadoor Volendam

Particulier of bedrijfsmatig, wij verzorgen uw stucwerk in Volendam. U zult versteld staan van het kwaliteitsverschil van ons stucwerk met de ‘grauwe middelmaat’. Wij zijn in het bezit van officieel vakdiploma’s en zijn aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren ons naar hun Algemene Voorwaarden.

Volledige garantie bij Stucadoor Volendam

Bij Gebr. Schilder Stucadoors krijgt u volledige garantie op alle door ons geleverde diensten. U hoeft zelfs geen aanbetaling te doen! Wij vinden het normaal dat u pas betaalt wanneer u helemaal tevreden bent. Als professionele partner zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA en conformeren wij ons ook aan de daarvoor geldende Algemene Voorwaarden. Kiest u voor de wandafwerking van Gebroeders Schilder Stucadoors, dan kiest u een stucadoor met ervaring en vakwerk tegen een scherp tarief. Deze stucadoors uit Volendam werken voor zowel particulieren als bedrijven, verspreid over uiteenlopende projecten door heel Noord Holland.

Contact Schilder Stucadoors Volendam

Ons vakwerk geniet landelijke bekendheid. We kennen een lange lijst aan tevreden klanten; van particulieren tot bouwbedrijven, van verenigingen tot zorginstellingen en van gemeentes tot multinationals. Geef uw stucwerk in handen van deze stucadoor uit Volendam, dan geniet u ook binnenkort van een langdurig fraaie wand of plafond. Als zekerheid voor een perfecte service en een optimale garantie zijn wij aangesloten bij de brancheverenigingen ESA en NOA.

Neem contact met ons op

Zoekt u de beste stukadoor van Nederland? Dan komt u vanzelf in Volendam uit. Bekijk onze gerealiseerde projecten en neem telefonisch 06 20 01 84 14 (Edwin Schilder), 06 53 49 18 23 (Jack Schilder) of via ons contactformulier, geheel vrijblijvend contact met ons op.